ripple

Arsyeja e ngritjes së Ripple integrimi në Coinbase; Rënia vjen nëse është e rreme?

Më 5 mars, çmimi i XRP, kriptovaluta vendase e Ripple, shënoi një kulm prej 18 për qind, duke u bërë kriptovaluta me më ngritje në treg.

Vlerësimi i përgjithshëm i tregut të kriptovalutave u rrit me 25 miliardë dollarë, pasi kriptovalutat dhe tokenat e vogla si Particl, Ziliqa dhe krijuesi i Ethereum Vitalik Buterin këshilluan Kyber Network të regjistruara rreth 20 për qind rritje në vlerë.

Ndërkohë që Bitcoin, kriptovaluta më dominante në treg, ka tejkaluar kriptovalutat alternative gjatë javës së kaluar, në 24 orët e fundit, kriptovalutat alternative kanë filluar të fitojnë vrull të fortë, duke tejkaluar Bitcoin.

Disa analistë të mirënjohur përfshirë Max Keizer kanë deklaruar se indeksi i dominimit të bitcoin ka gjasa të arrijë në 60 për qind dhe potencialisht 80 për qind në periudhën afatmesme, pasi vazhdon të dominojë tregun. Por, në qoftë se kriptovalutat alternative dhe monedhat e tjera kryesore si Ripple dhe Ethereum fillojnë të rimarrin vrullin në këtë pikë, mund të jetë e vështirë për bitcoin të rimarrë dominimin që kishte mbi tregun vitin e kaluar.

Tregtarët kanë sugjeruar se çmimi i Ripple, kriptovalutës më të mirë në treg sot, është rritur për shkak të thashethemeve të pakonfirmuara që Coinbase, shkëmbimi më i madh i kriptovalutave në botë dhe platforma e portofolit, do të integrojnë Ripple.

“CEO i Ripple Brad Garlinghouse dhe Presidenti i Coinbase Asiff Hirji do të shfaqen në” Fast Money “të CNBC të martën më 6 mars. Pas disa muajsh pezullimi midis mundësisë së një liste të XRP në listën e Coinbase, kjo më në fund mund të bëhet” tha një tregtar, duke i bërë jehonë pikëpamjes së investitorëve të Ripple.

Pozicionet e gjata në platformën tregtare Bitfinex janë rritur gjithashtu, për shkak të parashikimit të komunitetit për listimin e Ripple në Coinbase.

Megjithatë, ky parashikim mund të çojë në një rënie të madhe në çmimin e Ripple nëse Coinbase përfundon duke mos integruar Ripple, ashtu siç bëri vitin e kaluar, kur u shfaqën thashetheme të ngjashme.

Nuk ka gjasa që Coinbase të integrojë Ripple këtë javë, duke pasur parasysh se ajo ende ka të bëjë me padi për veprime klasore lidhur me akuzat e tregtisë së brendëshme kundër punonjësve të Coinbase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.