coinbase

Arrihet marrëveshja e madhe për kriptovaluta në Britaninë e Bashkuar

Ky konsiderohet si një hap i madh për tregun e kripto-valutave.

Coinbase e cila është këmbimorja më e madhe në tregun e kripto-valutave ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me Barclays e cila është një ndër bankat më të mëdha në Mbretërinë e Bashkuar.
Kjo marrëveshje përfaqëson partneritetin e parë ndërmjet dy akterëve të mëdhenj në fushat respektive në Mbretërinë e Bashkuar.
Coinbase është pajisur edhe me licencë për tregtim me para elektronike në këtë vend.
Kjo marrëveshje do të ndihmojë klientët e kripto-valutave në Mbretërinë e Bashkuar që me lehtësi ti blejnë, shesin dhe ti përdorin ato.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!