grilat,burgu,arresti

Arrestohet personi që bashkëjetoi dhe e la shtatzënë të miturën

“Bashkësia jashtëmartesore me personin nën moshën gjashtëmbëdhjetë vjet”, e ka cilësuar një rast Policia e Kosovës.

Dje është raportuar se në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK është shtrirë një e mitur, K/Ashkalike dhe e njëjta është shtatzënë.

“Në lidhje me rastin është shoqëruar në stacion policor i dyshuari mashkull K/Ashkali i cili ka deklaruar se është duke bashkëjetuar me viktimën e lartcekur. Me urdhër të prokurorit lënda e rastit shkon në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin e policisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.