fbpx
Boston, maratona, të dyshuarit

Arrestohet i dyshuari i dytë për sulmin në Boston

Policia amerikane ka arrestuar edhe të dyshuarin e dytë për shpërthimet në Boston . Dje gjatë një aksioni ajo kishte vrarë njërin nga ta.

Boston: “Është kapur i dyshuari i dytë për vendosjen e bombave në Boston. Njësitë speciale arritën të kapin të gjallë sulmuesin” ka njoftuar policia.

Në orën 20:45 sipas kohës lokale, kanali televiziv amerikan CNN transmetoi lajmin për arrestimindhe raportoi se “i dyshuari i dytë pas sulmeve me bomba në Boston është kapur nga policia”.

Disa çaste më vonë lajmi u konfirmua nga policia përmes rrjetit social Twitter.

Dzhokhar Zarnajew (19), i dyshuari i dytë është gjallë.

Në pamjet televizive shihej se si oficerët e policisë e uronin njëri-tjetrin dhe filluan tërheqjen e njësive./infoGLOBI/

Shpërthime në Boston, disa të vdekur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.