Arkeologët pretendojnë se kanë gjetur celular 800-vjeçar (FOTO)

Disa pretendime të çuditshme janë ngritur nga arkeologët ,të cilët theksojnë se kanë zbuluar një celular 800 vjeçar.

Objekti është gjetur në Austri dhe thuhet se është një model telefoni celular me shkrim kuneiform të gdhendur në shkronjat e tij.

Mirëpo, ky telefon ka ngjallur mjaft diskutime, pasi ngjashëmria e madhe me Nokia ka shfaqur edhe dyshime për sa i përket vërtetësisë së tij. Njerëzit mendojnë se kjo është një shaka.

Nga ana tjetër disa gjuetarë UFO-sh pretendojnë se kjo është dëshmi se alienët kanë vizituar tokën dhe të tjerë shprehen se kjo tregon se ekziston udhëtimi në kohë.

;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.