Argjentina – Messi, demantohet gjithçka

Edgardo Bauza, trajneri i Argjentinës, ka mohuar raportimet e medieve se Lionel Messi e zgjedh formacionin

Mediet argjentinase kanë raportuar se Lionel Messi e zgjedh formacionin në përfaqësuesen e Argjentinës.

Por, selektori i argjentinaseve, Edgardo Bauza, ka mohuar raportimet e medieve se Lionel Messi e zgjedh formacionin.

“Ata thonë se Messi vë miqtë në ekipin e Argjentinës dhe e gjitha kjo është gënjeshtër. Kjo është një shpikje e medieve”, ka thënë Bauza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.