fbpx
apple_INFOGLOBI

Apple me dizajnin e ri zgjat jetën e baterive te iPhone

Jeta e baterisë në modelet e iPhone është e diskutueshme, kryesisht për shkak të kapacitetit të tyre.

Megjithatë, raporte të reja sugjerojnë se modelet e iPhone të këtij viti do të posedojnë bateri më të mëdha, transmeton KP.

Raportet sugjerojnë se ndryshimet në bateri do të zbatohen përmes një ndryshimi në dizajnin e baterisë. Apple iPhone X ka një bateri në formë L, e cila tashmë ofron një jetë pak më të gjatë në krahasim me dizajnet e mëparshme.

Megjithatë, raporti vë në dukje se në vend të dy baterive të ndara, të cilat formojnë formën L, iPhone i këtij viti do të ketë një bateri në formë L. Kjo heq një lidhës që lidh dy bateri të veçanta, të cilat mund të rrisin kapacitetin e baterisë.

Në teori, është e mundur që ne do të kemi më shumë bateri në modelet e iPhone të këtij viti. Megjithatë, është e mundur që jo të gjitha modelet e iPhone nga ky vit do të kenë bateri më të mëdha, dhe në mesin e tyre mund të jetë një model 6.1 inç me ekran LCD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.