Ballina / Tech këshilla / Apple, asistencë dhe nëpërmjet Twitter

Apple, asistencë dhe nëpërmjet Twitter

Kush ka probleme me pajisjet apo shërbimet e Apple mund të kërkojë ndihmë nëpërmjet një postimi në Tvitter për teknikët e gjigantit të Kupertinos.

Genius Bar, kujdesi ndaj klientit në dyqanet e Apple, zbarkon në Twitter. Apple ka përuruar një shërbim asistence për konsumatorët nëpërmjet Twitter, në vazhdën e një strategjie “social”, të përqafuar tashmë nga kompani në gjithë botën.

Llogaria e verifikuar ka emrin @AppleSupport, dhe ndjekësit kanë bërë plot 100 mijë postime në vetëm një ditë. Llogaria jep këshilla të përgjithshme për konsumatorët e Apple dhe ka marr dhjetra kërkesa të cilëve u ka kthyer përgjigje direkte, apo në mesazh privat.

@Fluidi

Provo po ashtu

telefoni, përgjime

Kjo mënyrë e mbushjes ju shkatërron telefonin

Nëse ju e keni telefonin që përdorni prej një kohe të gjatë, atëherë shanset janë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.