fbpx
Leipzig Graduate School of Management, angela merkel, cdu, gjermania, politika, kencelaria

Angela Merkel

Të gjitha universitetet që më kanë dhënë një doktoratë nderi

Kancelarja gjermane Angela Merkel duket se sugjeroi që ajo do të kthehej në akademi në fund të mandatit të saj aktual, i cili përfundon në 2021.

“Të gjitha universitetet që më kanë dhënë një doktoratë nderi, sidoqoftë, do të dëgjojnë përsëri nga unë, kur unë mos të jem më kancelare,” tha Merkel në një fjalim në HHL Leipzig Graduate School of Management, shkruan scan.

“Do të kthehem dhe nuk do të qëndroj për një kohë të shkurtër si sot. Do të qëndroj më gjatë ” shtoi ajo.

Merkel u tërhoq si udhëheqëse e partisë së Unionit Kristian Demokratik (CDU) vitin e kaluar pas humbjeve në zgjedhjet e shtetit dhe tha se mandati i saj aktual do të ishte i fundit për të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.