Ballina / Kulturë / Andy Lee sjell një set të fotografive me rrugë të harruara nga njeriu
rruga_misteri

Andy Lee sjell një set të fotografive me rrugë të harruara nga njeriu

Fotografi Andy Lee ka bërë një seri fotografish të rrugëve që shkelen më pak nga njeriu duke udhëtuar në vende të ndryshme të botës, Islandë, Angli etj.

Një prej imazheve është edhe një rrugë e cila është përdorur edhe në filmin “Games of Thrones”.

Galeria e imazheve të tij është titulluar thjesht “Rrugët”.

Duke folur për punën e tij Andy Lee tha se “të humbasësh, të largohesh nga njerëzimi për hesapin tënd është gjysma e qejfit”.

Duke parë bukurinë dhe vetminë e këtyre rrugëve mendojmë se Lee ka patur të drejtë.

 

@Fluidi

Provo po ashtu

Zbulohet kopje e deklaratës amerikane të pavarësisë

Zbulohet kopje e Deklaratës Amerikane të Pavarësisë

Një ekip shkencëtarësh amerikanë dhe britanikë njoftuan se kishin certifikuar një kopje të shkruar në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.