Litecoin

Analizë interesante e Litecoin

Litecoin (LTC) – Unë kam ardhur në këtë pyetje shumë herë në ditët e fundit. Është pjesërisht i nxitur nga rënia e fundit në vlerën e kësaj kriptovalute, si dhe njoftimi se Litecoin do të mbyllte Litepay. Ky njoftim në një masë të madhe shkaktoi panik në mesin e shumë njerëzve që blenë Litecoin. Pra, çfarë tani? A është ky fundi i Litecoin? Absolutisht jo! Kjo është vetëm një korrigjim tjetër në udhëtimin e gjatë drejt revolucionit kripto. Litecoin do të kthehet më i madh dhe më i mirë, dhe ata që nuk panikohen qëndrojnë për të fituar shuma të mëdha, sipas Kryptolajmit.

Për të kuptuar pse, ju vetëm duhet të shikoni ekosistemin kripto në tërësinë e tij. Ne kemi qenë në territor “bearish” për shumë kohë tani. Çdo monedhë në treg ka humbur një copë të mirë të vlerës së saj dhe Litecoin nuk është një përjashtim. Në fakt, nëse do të analizonit humbjet e të gjitha kriptos të mëdha që nga janari, Litecoin është ndoshta ndër interpretuesit më të mirë deri tani. Kjo pavarësisht nga njoftimi se ata do të mbyllin Litepay. Ky është një tregues që investitorët besojnë fuqishëm në Litecoin, dhe do të vazhdojnë ta mbështesin atë pa marrë parasysh vështirësit që ajo kalon nëpër udhëtimin e saj. Shitësit e panikut do të kthehen patjetër, sapo të tërhiqet tregu, dhe ata do të bëjnë atë që bëjnë mirë, duke blerë të lartë çmimin dhe duke shitur me çmim të ulët.

Përveç kësaj, Litecoin (LTC) ende ka emrin e markës për të lejuar atë të qëndrojë në krye të renditjes së kriptovalutav. Ajo është në top 5, ka një themelues shumë të zëshëm dhe me ndikim, dhe është më mirë se bitcoin (numri një kripto). Në thelb, gjithçka që do të duhet që Litecoin të bëjë një rimëkëmbje është një lajm i mirë nga themeluesi i saj dhe vëllimet do të rrjedhin përsëri. Edhe me çmimet aktuale, blerjet e Litecoin janë mjaft të larta, duke treguar se njerëzit besojnë se është nënvlerësuar dhe po kërkojnë të përfitojnë.

Por pasuria më e madhe për të ardhmen e Litecoin është se ajo ka krijuar besim me investitorët. Në bërjen e njoftimit të mbylljes, Litepay përmendi se kishin mohuar kërkesat e financimit të bëra nga Drejtori i Përgjithshëm i Litepay, duke përmendur mungesën e transparencës. Në bisedat që pasuan si në Twitter dhe Reddit, njerëzit po e mbështesin këtë lëvizje dhe e vlerësojnë atë. Me këtë njoftim, ekipi i Litepay ka krijuar një element besimi në mendjet e investitorëve, besimi që do të luajë një rol në ankorimin e vlerës së tij në këtë mjedis bearish.

Tani është e qartë se Litecoin (LTC) nuk është as vdekje e as nuk vdes. Në fakt, me shtimin e tij të fundit në rrjetet e rrufeve për pagesat në Bitrefill, mund të prisni që kërkesa për Litecoin të kthehet. Në planin afatgjatë, Litecoin ka më shumë gjasa të shfaqet si një nga kriptot që mund të përdoren si monedhë. Është i shpejtë, i sigurt dhe ka kosto shumë të ulëta të transaksioneve. Këto nuk janë atributet e një kriptoje të vdekur . Nëse ndonjë gjë, kjo është koha më e mirë për para të mençura për të filluar akumulimin në Litecoin. $ 1000 është ende brenda sferës së mundshme në 2018 për LTC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.