goldmansachs

Analiza nga Goldman Sachs, e qëlluar?

Para disa ditëve kemi raportuar se ekipi i analizës teknike të Goldman Sachs, i udhëhequr nga Sheba Jafari, ka bërë kohët e fundit një parashikim tjetër të Bitcoin.

Të dielën më 11 mars, ekipi dërgoi një shënim për klientët duke paralajmëruar se shitja tjetër e madhe në BTC kërcënon zhytjen nën uljen e shkurtit prej $5,922.
Ekipi i Jafarit sugjeroi që shitja tjetër do të shkaktohej nga pushimi i mbështetjes afatshkurtër në 9,210 dollarë, e cila vetëm se ka ndodhur.

Ekipi i saj i paralajmëroi investitorët që të mbajnë një sy në çmimin BTC,
duke parashikuar se, “niveli i ardhshëm është nga 7,667$ në 7,198 dollarë”.

Shpresojmë që e keni përcjell këtë analizë dhe keni vendosur që kriptovalutat tuaja ti shëndrroni në Tether apo në Fiat.

Jafari, kreu i strategjisë teknike në Goldman Sachs, është i njohur për kritikat ndaj Bitcoin.
Në korrik 2017, Jafari sugjeroi se Bitcoin do të godiste shenjën prej 4.000 dollarëve deri në fund të vitit.
Më vonë në nëntor të vitit 2017, kur BTC arriti në 7,000 dollarë, Jafari bëri një tjetër parashikim duke deklaruar se Bitcoin do të konsolidonte në 8,000 dollarë para se të shkonte më lart.

Çmimi i Bitcoin u mblodh në $20,000 në dhjetor 2017 nga $1,000 në fillim të vitit, përpara se të zbriste në 6,048 dollarë më 6 shkurt 2018.
Disa ekspertë besojnë se rënia e kriptovalutes është për shkak të shitjes prej 400 milionë dollarësh nga avokati dhe kujdestari i falimentimit të Mt. Gox, dikur shkëmbimi më i madh global i Bitcoin.

Por, Avokati dhe kujdestari i falimentimit të Mt. Gox mohon se shitjet Bitcoin, dhe BitcoinCash kanë ndikuar në tregjet e kriptovalutave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.