fbpx
Heiko Maas, Christian Heldt , gjermania, kosova

Ambasadori Heldt kryediplomatit gjerman: Eja në Prishtinë

E  bëjnë kafen më të mirë në Europë

Sot është dita botërore e kafesë. Kjo shije e pazëvendësueshme që na shoqëron prej 11 shekujsh, sot festohet në mbarë botën.

Dhe në këtë ditë ambasadori gjerman në Kosovë, Christian Heldt, ka bërë një postim të veçantë në ditën botërore të kafes, ai ka ftuar Ministrin e Punëve të Jashtme të Gjermanisë, Heiko Maas, që ta vizitoj Kosovën sepse këtu bëhet kafja më të mirë në Europë

Kur bëhet fjalë për kafe, Kosova shquhet për këtë, si ndër vendet me makiaton më të mirë në Europë, e sa i përket kësaj nuk ka munguar as postimi nga Ambasadori Gjerman në Kosovë, Christian Heldt, i cili ka ftuar Ministrin e Punëve të Jashtme të Gjermanisë, Heiko Maas, që ta vizitoj Kosovën për kafen më të mirë në Europë.

https://twitter.com/GermanyDiplo/status/1178930084306210818

Then that is an additional motive to come to #Kosovo soon, @GermanyDiplo : Best coffee, at least in Europe! And served at literally every occasion ☕ #kosovarischekaffeekultur https://t.co/xRaSFyiuLI

— Ambassador Christian Heldt (@GermanAmbKOS) October 1, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.