Albin Kurti bashkëbisedon live me qytetarët përmes Facebook-ut

Albin Kurti, lider i Vetëvendosjes, përmes një paraqitje në rrjetin social Facebook, ka thënë se prokurori i larguar nga Kosova për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Elez Blakaj do të mund të kthehet në Kosovë nëse Vetëvendosja vjen në qeveri.

“Do ta kthejmë Elez Blakajn në Kosovë, të cilin e përndoqën nga Kosova. Me qeverinë tonë të re do të mund të kthehet në vendin tonë” tha Kurti.

Ai gjithashtu akuzoi edhe pushtetarët se mund të kenë pasur lidhje me skandalin e “Panama Papers”.

Në këtë skandal ishin përfshirë shumë persona e politikanë, të cilët kishin arritur të fshehin paratë e tyre në shtetin e Panamasë.

“Panamanë e kanë vizituar ish-kryeparlamentari e ish-presidentja, e më pas doli skandali ‘Panama Papers’, nuk dua të spekuloj” tha ai në një lidhje në rrjetin social Facebook.

Ai gjithashtu tha se nëse Vetëvendosja vjen në pushtet do të ulet numri i ministrive dhe zv.ministrave.

“Do të bëhet zvogëlimi i qeverisë, të mos kemi 21 ministri me 80 zv.ministra. Do të kemi 12 ministri me nga një zv.ministër” shtoi Kurti.

Sot është bërë shpërndarja e Kuvendit të Kosovës, akt që i hapi rrugë zgjedhjeve të reja në vend./InfoGlobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!