Ballina / Galeria / Alaska e mahnitshme, që lë kujtime të përjetshme
Alaska

Alaska e mahnitshme, që lë kujtime të përjetshme

Shteti më i largët i SHBA-ve njihet si shteti më së paku i populluar, por njëkohësisht si shtet me pamje fantastike që lënë pa rymë secilin.

Klima tejet e ftohtë ka bërë që dendësia e popullsisë të jetë e ulët në shtetin e shumë hapësirave të hapura dhe “shkretëtira”, të frikshme.

Në Alaskë ka shumë qytete dhe prodhimet e detit janë, me të cilat mburret, nga më të mirat.

Pasi të hulumtoni pak në internet, do t’ju shtohet dëshira, që, të paktën një herë në jetë, të vizitoni Alaskën.

beautiful alaska

Provo po ashtu

shpella kine

Kjo shpellë është sa 22 fusha futbolli dhe sa 4 piramida të Gizës

Një vizitë në një nga shpellat më të mëdha në botë mund të duket si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.