Aksidenti masiv në Kinë, lë 17 të vdekur

Pesëdhjetë e gjashtë automjete u përfshinë në një aksident masiv në Kinë. Ngjarja rezultoi me të paktën 17 të vdekur.

Shkaktar i aksidentit  besohet që janë kushtet atmosferike, mjegulla dhe rrugët e rrëshqitshme.

Ngjarja ndodhi në verilindje të Kinës, të Hënën në orët e paraditës sipas kohës lokale./infoglobi/v.b.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.