Ballina / KOSOVA / Ahmeti: Parkingu nëntokësor me mbi 500 vendparkime do të fillojë sivjet
shpend ahmeti

Ahmeti: Parkingu nëntokësor me mbi 500 vendparkime do të fillojë sivjet

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka paralajmëruar fillimin e ndërtimit të parkingut nëntokësor në Prishtinë me mbi 500 vendparkime.

Ahmeti përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në Twitter, ka shkruar se Organi Shqyrtues i Prokurimit i ka dhënë të drejtë Komunës së Prishtinës për parkingun nëntokësor.

“OSHP i ka dhënë të drejtë Komunës për parkingun nëntokësor dhe për procedurat e ndjekura, prandaj tani mund të vazhdojmë. Parkingu nëntokësor me mbi 500 vendparkime do të fillojë sivjet. Parku sipër do të zgjerohet”, ka shkruar Ahmeti.

Provo po ashtu

Imazhi i markës mund të jetë një faktor i madh për kompanitë

Imazhi i markës mund të jetë një faktor i madh për kompanitë dhe suksesin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.