Ballina / KOSOVA / Ahmetaj: Në Prizren ka shkuar në rinumërim votash një vendvotim
rinumerimi

Ahmetaj: Në Prizren ka shkuar në rinumërim votash një vendvotim

Koordinatori i Qendrës për Numërim dhe Rezultate, Burim Ahmetaj, ka paraqitur raportin në mbledhjen e KQZ-së. Ai ka bërë të ditur se në Prizren një vendvotim ka shkuar në rinumërim, ndërsa 22 zarfe të votimit janë anuluar.

Ai ka thënë se në këtë qendër janë duke u procesuar votat. Ahmetaj ka thënë se deri më tani janë procesuar 98 për qind e formularëve. Pas kësaj ka thënë se do të procesohen votat me kusht dhe ato me postë. Sipas tij, do duhet edhe dita e nesërme për t’i procesuar të gjitha votat.

Ahmetaj, po ashtu, ka bërë të ditur se deri tani janë anuluar 22 zarfe të votimit me kusht në 8 vendvotimet në të cilat nuk ka pasur nënshkrim të votuesve në listë.

Në Prizren ka shkuar në rinumërim votash një vendvotim.

KQZ-ja ka miratuar raport të prezantuara nga Ahmetaj në bazë të të cilit anulohen 22 zarfe të votimit me kusht dhe një vendvotim shkon ne rinumërim.

Vendvotimi që do të shkojë në rinumërim është 20008a/01R.

@Fluidi

Provo po ashtu

ldk

LDK: Negociatorët nuk kanë legjitimitet, autoritet e as mbështetje popullore

Lidhja Demokratike e Kosovës ka lëshuar një komunikatë, nëpërmjet së cilës i ka sulmuar negociatorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.