ActionCoin

ActionCoin është një monedhë e re digjitale ( kripto monedhë ) e cila pritet të del në treg me 1 Mars 2018. Synimi i kësaj monedhe është të mundësoj blersit apo poseduesit e saj të paguajnë për pushimet e tyre dhe aktivitetet turistike.

Sipas website zyrtar të monedhës ActionCoin ka vlerë për një euro, dhe nëse rregjistroheni brenda afatit fitoni 1000 ActionCoin që do ti shfrytëzoni tek partnerët e kësaj monedhe, pra tek kompanitë që pranojnë pagesa me këtë monedhë. Për tu rregjistruar Kliko Këtu.

@Fluidi

Provo po ashtu

Perspektiva ekonomike e Kosovës po cenohet nga politika

Banka Botërore në raportin e saj të fundit për ekonominë në Ballkanin Perëndimor, ka vënë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.