alpet france bora

Acar në gjithë Evropën, humbin jetën 24 persona

I ftohti që ka pushtuar Europën deri tash ka marr 24 jetë njerëzish.

Vetëm në Poloni raportohen për 9 viktima, 4 në Francë, 5 në Lituani, 3 në Republikën Çeke, 2 në Rumani dhe 1 në Itali.

Në Shqipëri, prej disa ditësh mbizotërojnë reshjet e shiut dhe dëborës si dhe temperaturat nën zero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.