fbpx

Abazoviq shkarkon 7 ambasadorë, mes tyre edhe atë në Serbi

Zëvendëskryeministri shqiptari, Dritan Abazoviq, po vazhdon me shkarkime të reja në Qeverinë e Malit të Zi.

Në javën e kaluar shkarkoi drejtorin e Policisë dhe të Inteligjencës, derisa Qeveria malaziase, së fundmi, ka vendosur shkarkimin e shtatë ambasadorëve.

Ministri i ri i Punëve të Jashtme i Malit të Zi, Djorgje Radulloviq, ka vendosur shkarkimin e shtatë ambasadorëve me arsyetimin se të gjithë ishin politikë.

Ambasadorët në Serbi, Kinë, Emiratet e Bashkuara Arabe, Itali, Bosnjë e Gjermani do të shkarkohen me procedura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.