fbpx
isuf ahmeti

AAK: Me Nismën dhe PSD-në do t’i mundin kundërshtarët

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Ahmet Isufi, ka thënë se pret që koalicioni eventual i AAK-së me PSD-në dhe Nismën do t’i mundte kundërshtarët tjerë politikë.

“Kur përmendet koalicionet e mundshme nuk duhet të përmendet sepse po i shohim lëvizjet e fundit që po ndodhin. Marrëdhëniet tona janë mundësi me Nismën që të kemi koalicion por edhe me PSD-në që na kanë bërë të besojmë se mund të kemi koalicion në të ardhmen dhe kundërshtarët politikë ndoshta nuk e kanë të lehtë ta përballojnë këtë”, tha ai.

Këto deklarata Isufi i bëri në debatin e organizuar nga Kolegji Riinvest, me temën “Çfarë zgjidhje ofrojnë zgjedhjet?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.