Ballina / KURIOZITETE / A mund të jetohet pa tru? Do të befasoheni !
jeta pa tru

A mund të jetohet pa tru? Do të befasoheni !

Të gjithë e dimë se praktikisht nuk është e mundur të jetohet pa tru, por ka pasur një rast prapa në 2012, ku një djalë me emrin Noe Muri lindi pa një tru.

Vendimi i mjekut ishte i qartë se Noah Wall nuk do të ishte plotësisht komplet. Trupi i tij nuk do të ketë aftësinë për t’i shërbyer në mënyrë të papërfillshme, kjo është një gjendje e rëndë për djalin e vogël.

Mjeku sugjeroi për abortin

Njihuni me Noah Wall: ‘Djalin e i lindur pa tru’

Autori: Lajmi.netFun, Kuriozitete15:35, 11 May 2018

A keni menduar ndonjëherë se çfarë do të kishte nëse njerëzit nuk kanë një tru? E pra, ne të gjithë e dimë se praktikisht nuk është e mundur, por ka pasur një rast prapa në 2012, ku një djalë me emrin Noe Muri lindi pa një tru.

Seksioni vertebral

Seksioni vertebral i Noesë u deformua dhe nuk kishte asnjë tru. Këto ndryshime në trupin e Noas ndodhën për shkak të hydrocephalus. Kjo rezultoi që ai të lindte pa një tru.

Vendimi i doktorit për djalin

Vendimi i mjekut ishte i qartë se Noah Wall nuk do të ishte plotësisht komplet. Trupi i tij nuk do të ketë aftësinë për t’i shërbyer në mënyrë të papërfillshme, kjo është një gjendje e rëndë për djalin e vogël.

Mjeku sugjeroi për abortin

Kur nëna e Noesë ishte shtatzënë me të, doktor sugjeroi të ndërhynte me shtatzëninë, por ajo luftoi me të dhe lindi Noan.

Noah Wall, i sëmurë në karrocë, ende ka shumë probleme shëndetësore.

Doktori ishte tronditur

Muaj më parë, Noah Wall u përpoq të njohë numrat, por tani, në sajë të vendosmërisë së tij të vazhdueshme nga prindërit e tij dhe ai, arriti një nivel aftësie përtej asaj që parashikohej nga ndonjë mjek.

“Ai ka biseduar shumë më tepër dhe ka shqiptuar fjalët e tij,” shpjegon Shelly. Ai ka filluar të shkruajë, ai mund të ndjek gishtin tim dhe të shkruajë emrin e tij. Përqendrimi i tij ishte thjesht i pabesueshëm me stilolapsin, nuk e dija se kjo ditë do të kishte ardhur ndonjëherë. ”

Beteja deri në fund

Cila nëna do të merrte rreziqe të tilla dhe do të qëndronte e fortë në situata të tilla, Prindërit e Noah Wall janë të sigurt se djali i tyre do të jetë në gjendje të bëjë gjithçka që dëshiron kur është më i moshuar dhe shpreson se një ditë mund të ketë punën e tij.

@Fluidi

Provo po ashtu

magnum prototypes infoglobi

Po. Këto vetura janë të vërteta

Shumëkush do të ngelë gojëhapur kur të shoh se çfarë paisjesh transportuese apo “vetura” moderne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.