fbpx

A keni dëgjuar për murin e letërshkëmbimeve?

Në shtëpinë e Juliet Capuletit, në Veronë të Italisë, të dashuruarit nga e gjithë bota shkruajnë letra dashurie dhe i vendosin në muret e shtëpisë me camcakëz.

Muri i të dashuruarve, si e quajnë të rinjtë anekëndë botës, është bërë i famshëm në momentin kur u shfaq filmi”Letrat për Juliet“.

Tani ajo që pak kush e di, është se ‘sekretaria’ e shtëpisë së Juliet Calet-it është e stërzënë, ngase i përgjigjet cdo letre.

Simpatike, apo jo!!!/infoglobi/v.b.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.