A jeni me personin e qëlluar ? Lexo këtu

Të jesh në lidhje me dikë që ia vlen të ndihmojnë shenjat, që dalin gjatë kohës që qëndroni së bashku.

Ja si të dalloni se po rrini me të gabuarin.

1. Bëjnë vetëm punët e veta

Ky person i kushton rëndësi, vetëm gjërave të veta. Dr. Parker thotë se këta persona e largojnë veten e tyre nga përkushtimi që kanë ndaj lidhjes.

2. I shmangen emocioneve

Nëse partneri juaj mundohet të shmangë emocionetqë doni të shprehni, atëherë nuk ja vlen. Ju doni shumë të thoni diçka, por nuk ndiheni rehat, pasi nuk jua mundëson këtë gjë.

3. Kërkojnë vetëm gabimet tuaja

Ky person, është i fokusuar të shohë vetëm gabimet që bëni ju. Është kritik në shumicën e kohës dhe të bezdis me këtë sjellje.

4. Kanë frikë të tregojnë veten e tyre

Këta persona kanë probleme me karakterin e tyre dhe kanë frikë të shfaqin çfarë duan me të vërtet. Nuk është problemi që nuk ju pëlqen, por thjesht nuk është vetvetja me ju.

5. Nuk kënaqet lehtë

Dr. Parker shpjegon se këta persona duan dikë të mbushë boshllikun që kanë në jetën e tyre. Kjo gjë i pengon të jenë të kënaqur dhe të shijojnë lidhjen në mënyrën e duhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.