Ballina / Shkencë / A janë këto gjurmët e Atlantidës!
atlantida

A janë këto gjurmët e Atlantidës!

Në Atlantikun jugor, vetëm 1500 km larg Rio De Janeiro është zbuluar shkëmbi për të cilin një ekip i gjeologëve brazilianë pohon se ‘ i ka takuar kontinentit të zhdukur para 100 milionë vitesh, Atlantidës’.

“Jemi të bindur në këtë por megjithatë na pret ende shumë punë për të zbuluar më shumë prova  që ta bindim opinionin se fjala është njëmend për atlantidën e cila ka egzistuar deri në kohën e krijimit të oqeanit i cili e ndau ato që sot i quajmë si Afrikë dhe Amerikë Jugore” ka deklaruar udhëheqësi i ekipt të gjeologëve brazilian, Roberto Ventura Santos./infoGLOBI/v.b.

Provo po ashtu

A e dini se kjo është bima më helmuese në botë

Eshtë e vështirë të japësh një titull për diçka si më vdekjeprurësja ose më toksikja …