A është kjo një kafkë dragoi?

Gjatë eksplorimit të Marsit janë gjetur shumë forma të çuditshme, që mund të themi se janë fosile apo mund të jenë edhe gurë.

Kemi sjell galerinë e gjetjeve në Mars , dhe se a janë ato fosile apo gurë , këtë mbetet ta dëshmoj koha.

miu fytyra qershor 25, 1976

DECAPITATED MARTIANS HEAD FOUND BY MARS ROVER!..MARS: The Mars Rover "Spirit" photographed a valley with it's panoramic camera. In the foreground there seems to be a decapitated head of a martian! The body is missing so maybe martian's have the ability to grow new heads?....PHOTOGRAPHY BY NASA / JPL / BARCROFT MEDIA.. ..UK Office, London...T +44 845 370 2233..W www.barcroftmedia.com....Australasian & Pacific Rim Office, Melbourne...E info@barcroftpacific.com..T +613 9510 3188 or +613 9510 0688..W www.barcroftpacific.com....Indian Office, Delhi...T +91 997 1133 889..W www.barcroftindia.com  mail_sender "Pictures"   mail_subject All rounder images from Barcroft Media  mail_date 30 Apr 2009 11:43:09 +0100  mail_body Barcroft Media, Unit 9, 14 Southgate Road, London N1 3JJ, United Kingdom - UK +44 (0)845 370 2233 | ABROAD +44 (0)20 7923 1827 Email: pictures@barcroftmedia.com  Web: http://www.BarcroftMedia.com

lizard rat lizard rat e zmadhuar lizzard