Ballina / LIFESTYLE / Fun / A ekziston me të vërtetë Nibiru

A ekziston me të vërtetë Nibiru

Nibiru nuk është yll, por mund të jetë një planet, apo sistem solar, me një diell dhe shumë planetë e satelitë.

Kataklizmi i Nibiru-s nënkupton ndeshjen e Tokës me një objekt të madh planetar, për të cilin disa mendojnë se do të ndodhë në pjesën e parë të shekullit tonë.

NASA thotë se nuk ekziston asnjë Nibiru (planet x), me gjithë kërkimet e mëdha që janë bërë.

Por, në anën tjetër, ka shumë dëshmi në formë të video-incizimeve, ku thuhet se Nibiru është realitet.

Idhëtarët e kësaj ideje thonë se Nibiru do të ndeshet, apo do të kalojë shumë afër Tokës, duke shkaktuar një kataklizëm të vërtetë.

Deri tani shkencëtarët kanë thënë se pohimet e tilla nuk bazohen në shkencë.

@Fluidi

Provo po ashtu

shtetet me te vogla ne bote

Ja cilat janë 10 shtetet me të vogla në botë

Por, disa vende janë aq të vegjël saqë qytetet brenda kombeve të tjera janë gjigantë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.