Ballina / LIFESTYLE / Fun / A e keni ditur se mushkëritë janë sa fusha e tenisit

A e keni ditur se mushkëritë janë sa fusha e tenisit

Mushkëritë tuaja kanë të njëjtën sipërfaqe me një fushë tenisi.

  • Nuk ekziston asnjë mënyrë për të provuar shkencërisht, se ne nuk jemi pjesë e një simulimi kompjuterik.
  • Trupi i njeriut nxjerr më shumë nxehtësi për njësi vëllimi, se sa Dielli
  • Acidi i stomakut është i fortë sa për të shkrirë edhe zinkun.
  • Në Diell ndodhin tornado zjarri që janë më të mëdha edhe se sa vetë Toka.
  • Në të vërtetë ju nuk prekni asnjëherë, asgjë. Ajo që ndodh është që atomet tuaja shtyjnë pas atomet e objekteve të tjerë.
  • Uji e përcjell elektricitetin vetëm për shkak të papastërtive të tij.
  • Uji përsosmërisht i pastër nuk do ta përcillte energjinë elektrike.
  • Nga 4 forcat bazë (graviteti, forca elektromagnetike, e fortë bërthamore dhe e dobët bërthamore), graviteti është më e dobëta, më e lehta për t’u vënë re, dhe më pak e kuptuara./infoglobi/e.a.
@Fluidi

Provo po ashtu

Nëse e gjeni se ku ndodhet vajza në këtë FOTO, atëherë keni super-shikim

Në internet vazhdimisht po paraqiten foto me të cilat ngacmohet kujtesa dhe shikimi ynë dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *