Ballina / PSIKOLOGJI / A e dini pse shpesh herë e harroni vetën tuaj
vetmia, mësime

A e dini pse shpesh herë e harroni vetën tuaj

Dinamika e jetës ju imponon që të harroni vetën tuaj. Madje ju nuk e vëreni që keni lënë vetën anash, Gazeta Express transmeton disa shenja se si ta vëreni se keni harruar vetën tuaj

Ti nuk e pranon se kush je

Nganjëherë shoqëria nuk na pranon ashtu siq jemi, kështu që në kemi presion të bëhëmi diksh që nuk jemi. Kështu që ti nuk mund të bëhesh dikush që nuk je krenar me vetën.

Të mungon pasioni

Pasioni është shumë I rëndësishëm në jetë. Nuk ke nevojë të jesh I pasionuar për të ushqyer të uriturit apo për ta ruajtur botën. Mund të jesh i pasionuar pas çdo gjëje, mos u frikëso nga mendimet e tua.

Vëmëndja juaj nuk reflekton mbi idetë e tua.

Ti ke hequr dorë nga ëndërrat e tua

Mos hiqni dorë nga synimet dhe ëndërrat e juaja. Mos i injoro kërkesat personale.

Check Also

rrjetet sociale

Si ndikojnë rrjetet sociale në atë që mendojmë

Ne i gjejmë votuesit tuaj dhe i nxisim ata të veprojnë”. Me këtë mburrej “Cambridge …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *