fbpx

A e dini funksionin e xhepit të vogël në pantallona

A e keni menduar ndonjëherë për çfarë arsye e keni atë xhep të vogël në pantallonat tuaja kur nuk e përdorni?!

Xhepat janë shpesh një aksesor shumë i rëndësishëm i linjës së modës, e sidomos për veshjet e femrave. Xhepat e xhinseve vijnë në mënyrë standarde çdo herë, 2 xhepa të pasme, dy të përparme dhe një i vogël në xhepat e përparmë.

Por për çfarë përdoret ky xhep? Sigurisht, është shumë i vogël për para dhe është bërë para telefonave celularë.

Xhepi në fakt, është një xhep që përdoret për të vendosur orën ose monedha. Levi Strauss, brendi ikonik i amerikan i xhinseve i ka bërë këto xhepa për ‘kaubojt’, që ata të kenë ku të vendosin orën e xhepit.

1442910331a761424e4f8f8699

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.