Ndodhi në këtë ditë

A e dini cili ishte telefoni i parë komercial me kamerë për video e fotografi?

Korporata Kyocera prezanton telefonin mobil “VP-210 VisualPhone”, që është telefoni i parë komercial në botë me kamerë të integruar për regjistrimin e videove dhe të fotografive.

Ky telefon u prodhua në vitin 1999. /infoglobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.