A do të shfaqë GOOGLE semaforët në hartat digjitale

Shërbimi i hartës po teston një funksion që mund të përdoret për të shfaqur dhe shmangur semaforët në një rrugë.

Dritat e trafikut janë një nga shqetësimet e rrugëve, veçanërisht në qytet.

Siç raportojnë mediat amerikane, Google me sa duket po teston funksionin në shërbimin e saj të hartave Google Maps për të shfaqur semaforët në hartë gjatë udhëtimit.

Sipas lajmeve, kjo veçori tashmë u shfaq në disa telefona Android.

Ikona të vogla të semaforit

Ikonat në ekranin e telefonit inteligjent mezi mund të shihen sepse janë shumë të vogla.

Por sipas përdoruesve të cilëve u është shfaqur semafori, ato rriten kur jeni afër tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.