Nga arkivi

A do të nënshkruhet sot marrëveshja për bashkëqeverisje

Albin Kurti, Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje dhe Isa Mustafa lideri i Lidhjes Demokratike të Kosovës kanëhkuar në pauzë. Pritet që pas saj ata të vazhdojnë takimin e filluar sot ku po negociojnë se si do të duket qeveria dhe kush do të jenë anëtarët e ekzekutivit të ardhshëm 4 vjeçar të institucioneve qendrore të Kosovës.

Takimi për të përmbyllur marrëveshjen për koalicion bashkëqeverisës është mbajtur dhe do të mbahet edhe më tej prapa dyerve të mbyllura.

Pas certifikimit të rezultateve të zgjedhjeve nga KQZ, këto dy parti kanë intensifikuar takimet, teksa është thënë se sot do të përmbyllet marrëveshja për koalicion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.