Ballina / PSIKOLOGJI / A do të ju mashtrojnë gratë dhe pse do ta bëjnë një gjë të tillë

A do të ju mashtrojnë gratë dhe pse do ta bëjnë një gjë të tillë

Nëse keni menduar se pas martesës gratë s’kanë nga shkojnë më, na vjen keq t’ju themi që gaboheni rëndë.

Në fakt, pikërisht pas martese gratë ka më shumë gjasa të tradhtojnë. Mosha mesatare që gratë zgjedhin të ngushëllohen diku tjetër është 37 vjeç.

Rreth 8 vjeç pas moshës mesatare të martesës, 29. Sipas një studimi publikuar nga Maxim dhe Playboy, gratë irlandeze tradhtojnë më shpejt, rreth 3.6 vjet pas martese, gratë amerikane presin mesatarisht 8.5 vjet për të tradhtuar dhe një nga shkaqet e tradhtisë, është se dashuria ka vdekur.

“Mbase, vazhdojnë ta duan partnerin, por shkëndija është zhdukur nga martesa e tyre,” theksohet në studim. Cilado qoftë arsyeja, të pasurit një lidhje jashtëmartesore mund të ndihmojë gratë e martuara të ri-zbulojnë gjallërinë për jetën, sensualitetin dhe pasionin që mund t’u mungojë. Nevoja për kënaqësi seksuale është një karakteristikë që miliarda njerëz e kanë të përbashkët, pavarësisht gjithë diferencave që mund të kenë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.