Ballina / LIFESTYLE / Fun / 9 nga 10 njerëz s’mund ta gjejnë insektin e fshehur këtu

9 nga 10 njerëz s’mund ta gjejnë insektin e fshehur këtu

Shikoni këtë fotografi. Çfarë po shihni? Lule të verdha dhe të bardha me gjethe të gjelbra? A jeni të sigurt për këtë? A nuk e shihni një insekt të vogël aty? Epo, shikoni me më shumë vëmendje.

Për shumë njerëz në këtë fotografi nuk ka asnjë insekt

Po ju ndihmojmë pak për ta gjetur insektin.

Ai nuk ka ngjyrë kafe, kuqe apo të zezë. Pra, me të vërtetë është fshehur mirë në këtë fotografi.

Ai në fakt është i gjelbër. Ky është një test interesant, sepse tregon se disa gjëra të njohura, mund t’i shohim me një sy tjetër.

Për këtë është shumë e vështirë që në fillim ta gjeni insektin.

test personaliteti 2

Check Also

fantazma

Në foton e ditëlindjes regjistrohet edhe fantazma !

Një familje, e cila ka pohuar se e kanë ndarë shtëpinë e vet me një …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *