8 punët më të ndyra por që paguhen shumë

Kush nuk dëshironte të bëhej zjarrfikës, polic, aktorë, apo edhe astronaut?

Por, kur fillojmë të rritemi e kuptojmë që karrierat tona do të ndikohen nga faturat që vijnë, dhe nga mbështetja financiare që duhet të ia dhurojmë familjes sonë.

Dhe përderisa disa njerëz përfundojnë në punë të ndryshme ku e kanë zyrën dhe tavolinën personale, disa tjerë përfundojnë duke i bërë punët më të ndyra ndonjëherë.

Më poshtë keni listën e 8 punëve të ndyra, por që paguhen shumë.

1) Hidraulik – 45,000 – 50,000 dollarë në vit
8) Aktor/e i filmave pornografik – Deri në miliona dollarë në vit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.