fbpx
5 karakteristika

8 komplimente që një mashkulli i pëlqejnë

Sipas një sondazhi komplimentet që meshkujt dëshirojnë ti dëgjojnë nuk janë shumë befasuase, përveç disa prej tyre. Në përgjithësi preferohen komplimentet që janë të sinqerta dhe të mira. Më poshtë lexoni disa nga komplimentet që meshkujve i’u pelqejnë ti dëgjojnë.

1.Rrobat e tyre. Në shumë raste, meshkujt i japin rëndësi rrobave aq sa edhe femrat. Në këtë rast atyre i’u pëlqen kur kjo bie në syrin e femrës.

2.Trupi i tyre. Meshkujt absolutisht i dëshirojnë komplimentet për trupin e tyre. Trupat sexy janë në të gjitha format dhe madhësitë, nëse trupi i tyre i’u pëlqen atëherë mos nguroni të ja thoni.

3.Era e tij. A ka diqka më sexy se kur dikush kalon afër juve dhe ka aromë të mahnitshme? Apsolutisht jo. Përzierja e kolonjës, deodorantit, sapunit dhe feromonet e meritojnë një kompliment.

4.Çdo gjë që atij i intereson. Si çdo njeri, meshkujt dëshirojnë që ju ti tregoni se ai nuk është kot. Brenga e tyre është se mund të jenë të merzitshëm, prandaj bëjeni të ndihet i rëndësishëm për ju.

5.Sa sigurt ndiheni në krahët e tij. Kjo ishte më e befasishmja, por shumë meshkujt kanë thënë se ata ndihen shumë komfort nëse e nuhasin sensin e sigurisë që i’a japin femrës.

6.Organi gjenital i tyre. Aspak e befasishme.Mos nguroni t’ia komplimentini.

7.Flokët e tij(ose mungesa e tyre). Meshkujt ndihen shumë mirë kur ata i rregullojnë flokët,
kështu që një kompliment do ta bëj të ndihet edhe më mirë. Nëse një mashkull nuk ka flokë sigurojeni që është totalisht OK.

8.Truri i tij. Është shumë e qartë se meshkujt dëshirojnë ta dijnë se ju e dëshironi më shumë se vetëm pamjen fizike të tyre. Tregoni mashkullit tuaj se ai është intelegjent dhe i menqur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.