Ballina / Fashion/Beauty / 7 mënyra si të kombinohen vajzat qe nuk mbathin take
kpucat

7 mënyra si të kombinohen vajzat qe nuk mbathin take

Vjeshta po ofrohet dhe moti po ftohet.

InfoGlobi sot ju sjell disa kombinime për vajzat që pëlqejnë të mbathin atlete e këpucë të rrafshëta.

foto2

foto3

foto4

foto5

foto6

foto7

 

Provo po ashtu

BUZË TË THATA DHE TË ÇARA

Buzë të thata dhe të çara

Para se të shkoni për të fjetur, bëni mirë t`i hidhni një vështrim dhe gjendjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.