Ballina / Galeria / 6 Vendet më të sigurta në botë (Foto)

6 Vendet më të sigurta në botë (Foto)

Në ditët që po jetojmë sot, është shumë e vështirë të flasësh për vende ku mundë të bësh një jetë të sigurtë.

Numri i lartë i krimeve dhe i aksidenteve, përditë të bën të mendosh se në botë nuk ekziston ndonjë vend i sigurtë për të jetuar.

Megjithatë mes analizash të shumta, po ju sjellim një listë ekskluzive të 6 vendeve që konsiderohen më të sigurtat  për të jetuar.

  1. Kopenhaga, Danimarkë ( Nivel jashtëzakonisht i ulët i krimeve )
  2. Tokyo, Japan
  3. Rejkiaviku, Islandë
  4. Singapori
  5. Amsterdami, Holandë
  6. Dubrovniku, Kroaci ( Konsiderohet si një ndër perlat e Adriatikut) /InfoGlobi/B.Velija/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.