Ballina / BOTA / 54 viktima në Vietnam
Vietnam

54 viktima në Vietnam

Numri i viktimave nga përmbytjet në Vietnam po rritet ende.

Numri i të vdekurve ka shkuar të paktën 54, ndërsa janë regjistruar deri tani 39 të humbur.

Përmbytjet kanë shkatërruar mijëra shtëpi dhe rrugë. Provinca më e prekur është ajo e Hoa Binh, ku numërohen 17 të vdekur dhe 15 të zhdukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.