fbpx
Ilustrim
Ilustrim

5 vjet burgim për grabitjen e 12 mijë eurove të të dëmtuarës Vlora Zeka

I akuzuari Mentor Dedaj është gjetur fajtor për veprën penale të grabitjes dhe është dënuar me 5 vjet burgim.

Përveç dënimit me burgim, Gjykata e Gjakovës e obligon Dedajn që të dëmtuarës Vlora Zeka t’ia kompensojë shumën prej 11.384 euro si dhe shumën prej 699 euro për telefonin e vjedhur.

Ndërsa, në mungesë të provave, Gjykata shpalli aktgjykim lirues ndaj dy të pandehurve të tjerë, Manol Dedaj e Nikollë Prenkaj.

Sipas aktakuzës, Mentor Dedaj, Manol Dedaj dhe Nikollë Prenkaj, akuzoheshin se më 2 tetor 2016 pranë hyrjes së banesën të të dëmtuarës Vlora Zeka, me qëllim të përvetësimit të kundërligjshëm, duke vepruar në grup dhe duke përdorur forcën, të dëmtuarës kanë arritur që t’ia grabisin çantën e krahut, në të cilën kishte 12.000 euro para të gatshme, ar në vlerë prej 1.100 euro dhe një “Iphone 6”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.