Ballina / Fashion/Beauty / 5 shenjat nëse jeni në një lidhje të lumtur

5 shenjat nëse jeni në një lidhje të lumtur

Çiftet e lutmura dëgjojnë, argumentojnë, flasin e zgjidhin probleme. Ata debatojnë por nuk e fshehin të vërtetën. Por pasi që përfundon debati e tyre e nëse nuk pajtohen në një çështje kjo nuk do të thotë që kjo gjë duhet të ndërhyjë në jetën e tyre si çift. Pas përfundimit të debatit çiftet e lumtura bëjnë që problemet të zhduken.

Ata kërkojnë falje
Çifet e lumtura e dinë që një debat nuk duhet të zgjas përgjithmonë, ata e dinë se kur debati të përfundoj duhet të kërkojnë falje në rast se e kanë ofenduar tjetrin dhe gjërat të rrjedhin në lidhjen e tyre.
E mbështesin njëri-tjetrin
Çiftet e lumtura e mbështesin tërë kohën njëri-tjetrin. Ata e respektojnë mendimin e tjetrit, e dinë se çfarëdo që ndodh partneri i tyre i mbështetë. Ose nëse jo tërësisht tjetri mundohet që ta kuptojë. Në lidhjet e lumtura nuk ka krenari, ata e dinë që çdo gjë mund të ia dalin së bashku. Ata ndajnë gjëra, diskutojnë, pyesin, dëgjojnë e mbi të gjithë e mbështesin njëri-tjetrin.
Nuk e krahasojnë veten me çifte të tjera
Çiftet e lumtura nuk e krahasojnë veten me çifte të tjera. Suksesi i tyre në lidhje mvaret vetëm nga opinionet e tyre e asnjëherë nuk është i bazuar në mendimin e shoqërisë ose duke u bazuar në ndonjë çift tjetër.
Nuk e lejojnë që e kaluara t’i ndërhyjë në të tashmen
Lidhjet e suksesshme e dinë për lidhjet e kaluara të njëri-tjetrit si dhe eksperiencat jo të mira, por kjo gjë nuk i pengon në të tashmen e tyre. Ata madje i çmojnë ish-at e të dashurve të tyre. Kjo mund të duket  e çuditshme, por çiftet e lumtura janë ‘falenderues’ për ish-at e partnerëve të tyre sepse gjykojnë se nëse lidhja e tyre do vazhdonte ateherë ata nuk do të ishin së bashku.

Provo po ashtu

BUZË TË THATA DHE TË ÇARA

Buzë të thata dhe të çara

Para se të shkoni për të fjetur, bëni mirë t`i hidhni një vështrim dhe gjendjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.