samsung galaxy, internet

5 gjëra që mund të bësh kur s’ke Wi-Fi…

Nëse po e lexon këtë, urime ju keni internet… Mirëpo ka edhe raste kur interneti nuk ju funksionon. Çka bëni kur ju ndodhë kjo?

InfoGlobi ju sjell disa sygjerime për ate se çfarë mund të bëni në kompjuterin tuaj personal edhe pa pasur qasje në rrjetë.

1.       Eksploro aplikacionet dhe programet që keni të shkarkuara.

2.       Dëgjo muzikën të cilën ka kohë që e keni shkarkuar por në të vërtetë se keni dëgjuar qe një kohë të gjatë.

3.       Shiko filmat nga DVD-të që tanimë i ka mbuluar pluhuri.

4.       Organizohu- klasifiko gjërat, së pari në desktopin tuaj.

5.       Hap një dokument Word dhe fillo të shkruash listën e gjërave që duhet të bësh gjatë javës ose mendo më larg dhe krijo listën e gjërave që dëshiron t’i arrish gjatë tërë jetës./InfoGlobi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.