4 këshilla ditore !

Ja disa këshilla nga ‘Johns Hopkins Medicine’ që asnjëherë nuk bënë të anashkalohen !

1. Së paku 10 minuta në ditë në diell, mjaftojnë për të marrur sasinë e mjaftueshme të vitaminës D.

2. Bëni dushet më të gjata në mënyrë që t’i ikni lëkurës së thatë.

3. Ikni vënies së kremës kundër diellit në ditët e vranëta.

4. Mos konsumo çokollata, pica, qipsa dhe patate të fërguara sepse shkaktojnë aknet dhe keqësojnë gjendjen e akneve aktuale./infoGlobi/e