Ballina / KURIOZITETE / 3 miliarderët që kanë pasurinë sa gjysma e amerikanëve bashkë
3_miliarderet

3 miliarderët që kanë pasurinë sa gjysma e amerikanëve bashkë

Jeff Bezos kohë më parë kaloi Bill Gates, si njeriu më i pasur në Amerikë. Por, po të marrim pasurinë e tyre, si dhe të Ëarren Buffett, i cili konsiderohet si i treti më i pasur, atëherë pasuria e tyre është sa gjysma e popullatës amerikane, shkruajnë mediat ndërkombëtare, ndër to “CNBC”.

Pasuria e të treve llogaritet të jetë rreth 250 miliardë.

Kjo sipas Institutit për Studime Politike. Sipas këtij studimi, hendeku në mes të pasurve dhe të varfërve po rritet gjithnjë e më shumë.

Bezos ka pasuri prej 95 miliardë dollarë, Gates me 90 miliardë dollarë dhe Buffett me 79 miliardë dollarë, sipas revistës ‘Forbes’.

@Fluidi

Provo po ashtu

FBI mbyll observatorin në rrethana misterioze

FBI mbyll observatorin në rrethana misterioze

Objekti fokusohet në kërkimet diellore dhe teleskopi i tij është një nga observatorët më të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.