fbpx
boeing 737/800, air albania, migjeni, migjeni aeroporti rinas, tirana, milano, rome, shqiperi, itali

Sot në ajër për të fluturuar drejt Italisë avioni “Migjeni”

Boeing 737/800 vlerësohet me 48.3 milionë dollarë

Linjat e para janë drejt Romës, e më pas në Milano Malpensa dhe në Bolonja. Nisja do të bëhet me një ceremoni që do të organizohet në aeroportin Nënë Tereza rreth orës 10.

Ndërkohë është zbuluar se “Air Albania” do të përdorë një avion të ri Boeing 737/800. Ky avion është një version i përmirësuar i 737-700 dhe rival i Airbus A320.

737-800 ka 162 vende për pasagjerë. Në fillim të vitit 2017, një 737-800 i ri vlerësohej me 48.3 milionë dollarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.