Ballina / Fashion/Beauty / 15 super-stile të flokëve, kur nuk keni kohë të mjaftueshme

15 super-stile të flokëve, kur nuk keni kohë të mjaftueshme

Në vijim ju sjellim 15 super-stile të flokëve, të cilat mund t’i krijoni për disa çaste dhe fare thjeshtë. Madje, mjafton t’i keni flokët e gjata dhe t’i ndiqni instruksionet tona.

Po ashtu, këto stile flokësh do të jenë të mirëseardhura për femrat që përtojnë të zgjohen herët vetëm për të pasur kohë të mjaftueshme për rregullimin e flokëve. /InfoGlobi/A.Sh

floke stilesh 000001floke stilesh 000002floke stilesh 000003floke stilesh 000004floke stilesh 000005floke stilesh 000006floke stilesh 000007floke stilesh 000008floke stilesh 000009floke stilesh 000010floke stilesh 000011floke stilesh 000012floke stilesh 000013floke stilesh 000014floke stilesh 000015

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.