1,5 milion euro-shitet ishulli mesdhetar

Një ishull i pabanuar në detin Mesdhe, i quajtur Izola di Mal Ventre, i cili duket si një parajsë në Tokë, shitet për 1,5 milion euro.

Ky është një nga pak ishujt në dispozicion në Mesdhe,

Ishulli në fjalë ndodhet vetëm disa kilometra nga bregu verior i Sardenjës, ku ka gjatësi dy kilometra dhe ka 80 hektarë sipërfaqe me florë e faunë.

Aktualisht është pronë e një biznesmenit anglez, i cili ka vendosur ta shesë.

Bëhet e ditur se ishulli nuk ka objekte banimi, as rrymë elektrike e as ujë për pije, kurse ndërtimi i vilës do të kushtonte rreth 10 milionë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.