fbpx
fakte

15 fakte nuk do ju hyjnë kurrë në punë! Por ju do t’i lexoni, apo jo ?

Këto fakte nuk janë shumë me rëndësi, por janë interesante – ani pse mund të mos ju duhen asnjëherë.

1. Ulërima e luanit mund të dëgjohet deri në 5 milje.
2. 95% e njerëzve i dërgojnë me mesazh gjërat që nuk kanë guxim t’i thonë ndër sy.
3. Në Ugandë 50% e popullsisë janë nën moshën 15 vjeçare.
4. Titaniku ka përdorur për herë të parë thirrjen e ndihmës SOS.
5. Gjuha frënge ka rreth 15 sinonime për fjalën “dorëzohem”.
6. Vdekja e Hitlerit dhe e Bin Laden është më 1 maj.
7. Zogjtë nuk urinojnë
8. Njerëzit e kalojnë veç një gjysmë ore të jetës së tyre si qelizë njëqelizore.
9. Zogu blu në Twitter quhet Larry.
10. Një njeri ka ecur dy herë rreth e rrotull botës në jetën e tij.
11. Bibla është libri që vidhet më së shumti.
12. Krimbat i hanë jashtëqitjet e tyre.
13. George W. Bush ka qenë nxitës i tifozëve.
14. Shpikësi i tiganit për petulla nuk i pëlqente petullat.
15. Madona vuan nga fobia e vetëtimës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.